Kullanım Koşulları

Bu, sizinle Alevi Olsun arasında yapılan yasal bir katılım anlaşması olup, Alevi Olsun'a katılmak ve kaydolmak suretiyle, kullanıcı bu Anlaşmanın bütün şartlarını kabul etmektedir. 

1. Alevi Olsun Servisi 18 yaş ve üstündeki kişiler için geçerlidir. Siteye üye olan herkes 18 yaş ve üstünde olduğunu aklı selim bir kişi olduğunu beyan eder. 
2. Alevi Olsun Üyeliği kişiye özel bir hesaptır. Üyelik bilgilerinin başka kişiye devredilmesi yasaktır. Bilgilerini başkaları ile paylaştığı takdirde doğacak sorumluluktan Alevi Olsun sorumlu tutulamaz.
3. Alevi Olsun teki tüm profil sayfaları internette herkesin görebileceği açık sayfalardır. Bu profil bilgilerinden dolayı doğacak tüm sorumluluk kullanıcıya aittir. Profilde özel bilgiler olan iletişim bilgileri paylaşımı umuma açık bir şekilde paylaşımı yasaktır. 
4. Üye profilindeki bulunan içerikten dolayı telif hakkı, ticari ve mülki hakların ihlalinden doğabilecek tüm sorumluluklar üyeye aittir.
5. Üyeler Alevi Olsun üzerinden satış, pazarlama gibi iş konuları sürdüremez. Alevi Olsun üzerinde varolmayan kişiler adına profil açılamaz kullanılamaz.
6. Alevi Olsun üzerinde Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına aykırı düşecek paylaşımlar yapılamaz, grup toplanamaz. 
7. Üyeler arası çıkacak ikili tartışma ve olaylardan sitede bulunan iki üye sorumludur. Gerek görüldüğü takdirde suçlu bulunan üye siteden atılabilir. Üye sanal ortamda çıkan mükaşa sonucu bu işlem için dava açma hakkına sahip olmadığını taahhüt eder.
8. Alevi Olsun gerek gördüğü takdirde sitede bulunan her türlü veriyi izin almaksızın kayıtları silme ve değiştirme hakkına sahiptir.
9. Teknik sebeplerden doğabilecek erişim sorunlarınız için Alevi Olsun sorumlu tutulamaz. Kullanıcı Alevi Olsun e ulaşamadığı için nir hak iddia edemeyeceğini kabul eder. 
10. Kullanıcı, bu Sitenin işlemesine aralarında spamming, hacking, bilgisayar virüsü yükleme veya zaman bombaları yahut bu Şartların herhangi bir hükmünde açıkça yasaklanmış yollarında arasında bulunduğu herhangi bir şekilde veya herhangi bir yolla ve/veya aygıtla müdahale edemez veya etmeye kalkışamaz. Üyenin siteye zarar verdiği tespit edilirse Alevi Olsun yasal yollara başvurma hakkına sahiptir. 
11. Üye siteye kayıt olurken verdiği email adresi ve telefon numarası aktif olmalıdır. Bu bilgilerin yanlışlığı veya erişim dışı olmasından dolayı doğabilecek sorunlardan dolayı Alevi Olsun sorumlu tutulamaz. 
12. Alevi Olsun üzerinde 2 adet üyelik türü mevcuttur. Normal üyelik ve Gold üyelik. Normal üyelik sınırlı ve kısıtlı kullanım hakkına sahiptir. Gold üyelik üyelerin kısıtlamaları kaldırılmış üyelik türüdür. 
13. Gold üyelik modeli abonelik sistemi ile çalışmaktadır. Abonelik abone iptal edene kadar her hafta haftalık olarak otomatik şekilde uzatılır. 
14. Üye ödemesini yaptığı haftanın veya kullandığı haftaların ücretini kullanımı bitmemiş bile olsa kullanmaya başladığı andan itibaren geri talep edemez. Aboneliğini iptal edildikten sonra sistem gold üyeyi otomatik olarak normal üyeye çevirir.
15. Abonelik bitirildikten sonra hesabınızda kalan hediye gold üyelik süresi mevcutsa o süre tamamlanana kadar gold üyeliğiniz devam eder. 
16. Ücretlendirilen her üyelik için kanunlara uygun bir fatura kesilir. Sisteme yaptığınız tüm abonelik ödemeleri ile ilgili bilgileri Profilim->Profilimi Düzenle->Ödemelerim Sayfası bölümünden görüntülenebilir. İhtiyac duyulduğu takdirde üyenin sistemle Yardım bölümünden yöneticilerle iletişime geçilirse fatura kullanıcıya kullanıcı tarafından ödemeli bir şekilde kargo ile gönderilir.
17. Üyenin sitede mesajla veya sohbet esnasında kredi kartı bilgilerini ve kontür şifresi gibi maddi değeri olan bilgileri paylaşmaması önerilir. Paylaşılması durumunda tüm sorumluluk kullanıcıya aittir. 
18. Üye siteye girdiğinde siteden çıkış yapmakla yükümlüdür. Çıkış yapmadığı takdirde doğabilecek sorunlardan kullanıcı sorumludur. 
29. Üyeler arasında hukuki sorunlar ve anlaşmazlıklar oluştuğunda Alevi Olsun'in yetki alanına giren bölümlere müdahele etme hakkına sahiptir. Yasalara, genel ahlaka ve sözleşme hükümlerine aykırılık gibi gerekçelerle kısmen veya tamamen silebilir. Bu konulardan dolayı Alevi Olsun ten şikayetçi olunamaz
20. Alevi Olsun Buz Medya Bilişim Reklam ve Pazarlama İth. İhr. Ltd. Şti.'ye aittir ve olası tüm yasal anlaşmazlıklarda Bursa ve İstanbul Mahkemeleri yetkilidir. 
21. Bu sözleşme hükümlerine aykırı hareket edenlerin üyeliklerine son verilir. Sözleşmeyi ihlal sebebiyle üyeliği iptal edilenler hak iddia edemez. 
22. Alevi Olsun uygun görüldüğü takdirde site üyelerini reklam bannerlerinde izinli veya izinsiz kullanabilir. Kullanıcı bu durumda hiçbir hak iddia edemeyeceğini kabul eder.
23. Alevi Olsun sitesinde karşı cinsi rahatsız eden kişiler kesinlikle banlanır.
 

İş bu 23 maddeden sayılı olup Alevi Olsun sitesi sahipleri istediği zaman değişiklik yapma hakkını gizli tutar.