Gizlilik Sözleşmesi

1. Alevi Olsun güvenlik konusunda son derece titiz çalışmaktadır. Alevi Olsun 24 saat denetlenmektedir. 
2. Buna ek olarak özel korunan sayfalarda, sayfanın adresinin başındaki http:// , https:// olarak değişir. Bu, güvenli alanı ifade eder. Bu alanda verilen bilgiler şifrelenerek korunur. Bu bilgiler, ancak satış işlemleri sürecine bağlı olarak kullanılır. Üçüncü kişilere gösterilmez, devredilmez. 
3. Üye verilerinin Alevi Olsun ihmali görülmeden yetkisiz kişilerce okunmasından (üyenin bilgilerini başka kişilerle paylaşması, siteden ayrılırken çıkış yapmaması, vb. durumlardan) dolayı gelebilecek zararlardan Alevi Olsun. sorumlu değildir. 
4. Alevi Olsun, online ya da offline konumdaki hiçbir üyenin davranışlarından sorumlu değildir. Hiçbir koşulda sitenin kullanımı, içeriği, online ya da offline konumda olsunlar üyeler arasındaki iletişim ve etkileşimden doğan sonuçlardan –kayıp, hasar, zarar, ölüm, vs. dahi olsa- sorumlu değildir. 
5. Alevi Olsun, üyeler arasındaki anlaşmazlıkları takip etme hakkına sahiptir ama buna zorunlu değildir. Üyeler arasındaki iletişim, etkileşim ve ilişkiler, tamamen üyelerin kendi sorumluluğu altındadır. Bir üyenin yayınladığı içerik unsuru, zararlı, hatalı ya da aldatıcı olabilir. Bu durumda diğer üyelerin dikkatli ve sağduyulu davranmaları gerekmektedir. Üyeler arasındaki anlaşmazlıklardan doğan herhangi bir maddi ya da manevi zarardan Alevi Olsun sorumlu değildir. 
7. Alevi Olsun, kullanıcılar arasında etkileşimi mümkün kılan herhangi bir içerik unsurunu (forumlar, sohbet odaları, kısa mesaj, Messenger’a ait mesaj, fotoğraf ya da profil ) Üyelik Sözleşmesi’ni ihlal ettiği ya da saldırgan, yasa dışı, üyelerin haklarını ve güvenliğini tehdit eden unsurlar içerdiği gerekçesiyle denetleyebilir veya iptal edebilir. 
8. Bu sayfada yer alan maddeler, değişikliklerin bu sayfadan belirtilmesi şartıyla Alevi Olsun tarafından istendiği zaman değiştirilebilir. 
9. Üye, bu sözleşmenin ihlali durumunda meydana gelebilecek olan kayıp, iddia ve suçlamalardan doğabilecek olan zararların karşılığında Alevi Olsun’un, onun şubelerinin, yetkililerinin, temsilcilerinin ve diğer çalışanlarının zararlarını karşılayacağını kabul eder.