AleviOlsun.Com’u Hacklediler haberi

In Duyurular 1469 views

Merhaba.
bazı hack sitelerinde aleviolsun hackledikleri üzerine yazı vemakaleler mevcuttur sql yani veritabanı ellerinde olduklarını söylüyorlar ve kullanıcıların kredi kart bilgilerininde ellerinde olduklarını yazmışlar. Sitemizi hacklediklerini öne süren sübyanlar kendilerini eğlendire dursun 🙂

-Twitter ile gerekli yazışmaları yaptık ve ip adreslerini tarafımıza gönderildi ve savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. ayrıca blogspot’da yayınlanan hack içerikli blog içinde şikayetler yapıldı.
– Veritabanı yedeği ellerinde olması hiçbir şeyi değiştirme bu bir hackleme değil sunucu değişikliği yapılırken sitemizin ana dizininde bulunan ve silinmeyi unutulan karmaşık kodlardanmeydana gelen milyonlarca koddur.
– Hiçbir üyemizin kredi kartı bilgileri kimsenin eline geçmiş değildir çünki biz ödeme sitemi olarak dünyanın en güvenilir ödeme sitemi olan paypal.com alt yapısını kullanmaktayız.

Tetbir amaçlı tüm üyelerimizin şifreleri değiştirilmiştir.

 

Tags: #Alevi Hackers #alevi olsun hack #aleviolsun hack #aleviolsun hacklendimi #aleviolsun veritabanı #aleviolsun.com güvenliği #aleviolsun.com hacklendi #AleviOlsun.Com'u Hacklediler

author
Author: 
    Alevi Arkadaşlık Sitesi
    Alevi Arkadaşlık Sitesi
    Alevi Arkadaşlık Sitesi sadece alevilere özel açılan
    Zülfikar Kolye
    Zülfikar Kolye
    Zülfikar Kolye Günümüzde sembollerin önemi herkes tarafından

    Top
    Arkadaş arıyorum Arkadaşlık sitesi