AleviOlsun.com şifre değiştirme

In Duyurular 3271 views

Siz hala şifrenizi yenilemedinizmi?

Aleviolsun.com ekibi olarak üyelerimizin güvenliğini düşünerek tüm üyelerimize şifrelerini yenilemeleri konusunda mecburi kıldık. Üyeliğinize hiçbir şekilde zarar verilmemiştir sadece şifreniz değişmiş olucaktır.
Peki yeni şifrenizi nasıl alırsınız konusunda size madde madde yazarak yardımcı olucaz.
1- Sitemizde kullanıcı adınızı ve var olan şifrenizi girditen sonra  dediğinizde karşınıza bir uyarı çıkacaktır.

2- Uyarıda ”Güvenlik sebebi ile kullanıcı adı ve şifreinizi güncellemeniz gerekiyor, şifrenizi güncellemek için TIKLAYIN” uyarı yazısı çıkacaktır ve TIKLAYIN linkine tıklayınız.

3.  Sonrasında sizden sitemize üye olurken girdiğiniz Email adresinizi isteyecek ve doğru bir şekilde e-mail adresinizi girdikten sonra Yolla tıklayıp size yeni şifreniz e-mail adresinize gönderilmiş olucak.

4- Eğer e-mail adresinize herhangibir e-mail gelmediyse gmail kullanıyosanız spam olarak gelen e-mail kısmınabakınız örnek görsel için tıklayınız. Eğer hotmail veya gereksiz klasörüne bakınız.

5- Size gelen e-mail şu aşağıdaki gibi olucaktır  ve gelen e-mailde  kullanıcı adınız ve yeni şifrenizi görebilir ve bu bilgilere göre sitemize giriş yapabilirsiniz.  eğer yapamıyosanız bize e-mail ile iletişime geçebilirsiniz [email protected]

Tags: #alevi olsun üyelik #aleviolsun güvenlik #aleviolsun güvenlimi #aleviolsun şifre değişimi #aleviolsun şifre değiştirme

author
Author: 
    Alevi Arkadaşlık Sitesi
    Alevi Arkadaşlık Sitesi
    Alevi Arkadaşlık Sitesi sadece alevilere özel açılan
    Zülfikar Kolye
    Zülfikar Kolye
    Zülfikar Kolye Günümüzde sembollerin önemi herkes tarafından

    Top
    Arkadaş arıyorum Arkadaşlık sitesi