Alevi arkadaşlık siteleri www.aleviolsun.com

In Alevi Haberleri, Duyurular 2653 views
alevi arkadaşlık siteleri

alevi arkadaşlık siteleri

Merhaba canlar.

Günümüz teknolojisi artık sanal ortam denilen internet dünyasını hayatımızın her anına girmiş bulunuyor.

Bunların içindede arkadaşlık siteleri yer alıyor.

Şimdi bu yazımdaki asıl ama aleviolsun.com amacı nedir neden böyle alevi arkadaşlık sitesi açıldı bunları anlatacağım.

Alevi Olsun sitemizin domain adıdır ve bu domain yani alan adını alma sebebimiz annelerimiz babalarımız bizlere oğlum veya kızım evleneceksen alevi biriyle evlenin demişlerdir.

Bu sitenin amacı ayrımcılık yapmak değil aynı görüşteki insanları bir araya getirmektir. İslami evlilik siteleride bir örneğidir.

Başlangıçta bizde bu tür sitelere karşıydık ama internetin içinde olduğumuz için bazı bir takım alevi olmayanlar tarafından açılan alevi arkadaşlık sitelerinin açıldığını gördük bu bizi çok rahatsız etti ve biz profesyonel anlamda 7/24 denetlenen üyeleri tamamen alevilerden oluşan bir alevi arkadaşlık sitesi açtık o sitenin adı ise aleviolsun.com’dur.

Sitemiz bayan üyelere tamamen ücretsizdir, Erkek üyeler ise ücretsiz üye olabilirler ama bir çok özellik kısıtlı gelir mesela mesaj atamazlar mesaj atmak isteyen veya sitenin tüm özelliklerinden yararlanmak isteyen erkek üyelerimiz aylık olarak bir miktar ücret ödemeleri gerekmektedir.

Şimdi soracaksınızki neden bayanlara ücretsizde erkeklere ücretsiz? Sitemiz bundan  5 yıl önce açıldığında herkeze ücretsizdi bu olanağı erkekler bayan üyeleri aşırı derecede rahatsızlık verdiklerinden dolayı ücretli yapma gereği duyduk.

Aleviolsun.com üyeleri google ve facebook gibi sosyal ağ sitelerine alevi kitlesini baz alınarak reklamlar verilmektedir.

Şimdi hala sitemize karşıysanız o zaman internete, teknolojiye de karşısınız ve facebook vb sosyal ağlar adında yayın yapan siteler dünyanın en büyük arkadaşlık siteleridir ve denetimsizlerdir.

Saygılar.

author
Author: 
    Alevilik Nedir? Kısa tanımı.
    Alevilik Nedir? Kısa tanımı.
    Alevilik, Türkiye’de yaşayan bir İslami inanç sistemidir.
    O Ses Türkiye Dodan Alevimi?
    O Ses Türkiye Dodan Alevimi?
    O Ses Türkiye Dodan Özer Alevimi? Bildiğiniz

    Top
    Arkadaş arıyorum Arkadaşlık sitesi